Moeder en zoon uitje!

Tornado Alley in het Omniversum (WIN)

Vandaag zijn Rens en ik samen op pad gegaan! Het is mijn vrije woensdag, en Henk moet tot laat in de avond werken. We zijn samen naar de film gegaan. Geen gewone bioscoop film, maar naar het Omniversum in Den Haag. Naar een film genaamd Tornado Alley. Een Imax filmtheater. Je zit als het ware “in” de film. En hierbij dus IN de tornado!

http://www.omniversum.nl/nl/films/tornado-alley.aspx

Een onderwerp wat Rens aanspreekt. Het had even wat voeten in de aarde voor we het eens waren, hoe laat te vertrekken. Maar we zijn gegaan, en het was leuk! ūüėČ ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† Voor de film begon, om 12 uur, koffie en jus ‘d orange op het terras in de zon. Daarna de film gekeken. Toen met de tram terug naar het centrum van Den Haag, samen bij de Macdonalds gegeten, daarna de trein naar leiden weer genomen. We hebben genoten!

Aanstaande vrijdag hebben we een afspraak in Alphen ad Rijn, om te komen praten over begeleid wonen bij ” Zegerkwartier”. Ze hebben hier speciale woningen voor mensen met Autisme. Er is misschien een plek voor Rens op korte termijn. Rens is op zijn manier enthousiast, en ziet het wel zitten. Wij zien vooral de dagbesteding zitten. Ik hoop dat er na nu weer de domper van school, eindelijk iets “goeds” gaat gebeuren voor hem! We gunnen het hem zo. Al twee jaar op een zolderkamer zitten, en “niets” moeten doen, duurt nu echt al veel te lang….. ¬†Fingers crossed!

http://www.ggzrijnstreek.nl/templates/RichContentZonder.aspx?PageID=18427

Maar vandaag hadden we het weer eens leuk samen. Een heel blije

Wilm@

Dit bericht is geplaatst in Autisme. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Moeder en zoon uitje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *