Vakantie

Echt op vakantie gaan, zit er niet in dit jaar. De veroverde kilo’s lichaamsgewicht van Rens, zijn zo belangrijk voor ons, dat we ze niet willen verliezen door hem twee weken alleen te laten. Dan vergeet hij te eten enz.. Dus zijn we drie weken thuis met z’n drieën. Alleen afgelopen weekend zijn we samen weggeweest. Vrijdag ochtend op pad naar Kanne in België.  Iedereen die weleens met Henk op pad gaat, weet waar de eerste stop is…… 😉 En vooral wat daar genuttigd dient te worden!!  Voor de wat minder bekenden, koffie met een bosche bol bij de Lucht in Den Bosch! Voor hem begint na deze chocalade/slagroom specialiteit zijn vakantie pas ECHT! 🙂

De Lucht langs de A2

Daarna kwamen we al snel in een grote file terecht! Er was een vrachtwagen met oudijzer tegen een peiler terecht gekomen, en de chauffeur zat bekneld. Wij zater er een paar kilometer vanaf en de weg naar Maastricht werd tot ver in de middag helemaal afgesloten. Wij moesten zo’n beetje via Duitsland weer richting Maastricht. Maar als je de foto’s ziet kun je alleen maar blij zijn dat je in je eigen autootje zit…

Daarna langs het toeristische Valkenburg waar we een smakelijke pizza aten en even rondwandelden. Dan toch echt naar Kanne naar ons hotel : In Kanne en kruiken.

http://www.in-kanne-en-kruike.com/

Een heel gezellig familie hotel, met maar 9 kamers. Gastvrij en gemoedelijk en een heerlijk ruime kamer!

Het hotel is eigendom van oud profvoetballer Willy Brokamp. Hij is ’s avonds ook een uitstekende gastheer. Zaterdag een lekker dagje Maastricht gedaan, wat hier tien minuten vandaan ligt. Geshopt, geluncht een kunst route gelopen en zelfs nog oud commissaris van politie Henk Mostert met zijn vrouw tegengekomen! ’s Avonds heerlijk gedineerd in het hotel. Waar we van een uitstekend vier gangen diner genoten! Kortom allemaal super relaxed. Op zondagochtend, na een smakelijk ontbijt met verse jus d’orange en knapperige broodjes, de tassen weer gepakt en lekker vroeg naar Tongeren getogen. De grootste antiek en brocante markt van België en de Benelux. Een liefhebberij van ons beiden. Lekker slenteren langs de diverse kramen, en af en toe een vondst doen, of een spontane herrinering aan vroeger tijden krijgen. Zo’n kast/beeld/radio had mijn oma vroeger ook… Je kan het zo gek niet bedenken of je ziet het hier!

http://www.antiekmarkttongeren.be/pagina/wekelijkse-antiek-en-brocantemarkt-tongeren

Kortom toch even een paar dagen ontspanning voor we de gesprekken over het begeleid wonen van Rens weer in gaan! Als het goed is, komt er eind deze maand een intake gesprek…  We gaan er weer met open vizier naar toe! We hopen er dan ook op om daar definitieve afspraken over te kunnen gaan maken…. Héél spannend, voor Rens, maar net zo goed spannend voor ons!

Wilm@

 

Dit bericht is geplaatst in Autisme. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *