Barcelona

We zijn weer terug, na vier heerlijke dagen in Barcelona te hebben doorgebracht. Wat hebben we een mooi weer gehad, tussen de 27 en 31 graden. Heerlijk gewoon! Wat was Rens blij dat hij een korte broek had moeten aanschaffen van zijn “strenge” moeder.

Dit had ik ook niet verwacht, maar het was wel geweldig. Veel gezien, de Rambla, de Sagrada, het park Güell, met een trammetje naar boven op een berg, het aquarium, naar Montserrat met de zwarte Madonna kortom, te veel om op te noemen 😉

Aquarium

Aquarium Barcelona

We zaten in een super hotel, het Torre Catalunya hotel, naast het centrale station van Barcelona. Ideale lokatie en geweldig hotel!   http://www.torrecatalunya.com/en Het restaurant zit hier op de 23ste etage, met een spectaculair uitzicht over de hele stad!

Hotel Torre Catalunya

Veel gebruik gemaakt van de 4 daagse BarcelonaCard, een vervoerskaart voor 4 dagen, trein, metro of bus. Heel handig, en comfortabel. We hebben Rens flink laten eten, en zaten ’s avonds heerlijk met z’n drieën aan de Sangria.

Vader schenkt de Sangria.....

Kortom even ontspanning, voor we weer over gaan tot de orde van de dag…. Gisterochtend de poezen uit hun pension gehaald, waar ze weer tot op het bot verwend zijn door Natalie…

http://www.poezenpaleisnathalie.nl Waar Morse direct in het hokje springt, waar hij altijd bij Natalie slaapt. Volgens haar is hij de enige gast, die steeds op zijn eigen plek terug keert! Schoffie was helaas weer wagenziek heen en terug ook… Dan poept en kotst hij zijn vervoersmand onder….  Maar gelukkig is hij nu weer de oude!

Wat Rens betreft, nu op naar de volgende stappen…

Wilm@

Dit bericht is geplaatst in Poezen, Prive. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *