50!

 

27 juni is het zover, dan ben ik 50jaar oud! Het is een beetje vreemd, ik lig er niet van wakker of zo, maar je denkt toch wel :”ik heb mijn meeste broodjes al gegeten!” 🙂 Ik zie steeds vaker overlijdens advertenties van leeftijdgenoten. Ik zoek er niet naar, maar op de een of andere manier valt het mij op. Nare ziekten en kwalen is een deel van mijn werk, en je hoort toch wel vaak van bijvoorbeeld cliënten, dat kinderen, schoondochters of schoonzoons geveld worden door kanker, of hart en vaat ziekten. We hebben het ook in onze directe omgeving verschillende keren meegemaakt. Met al het verdriet daar om heen. Ja, ik breek wel eens wat, 😉 (dubbele onderbeen breuk, en een gecompliceerde polsbreuk) maar tot nog toe, ben ik kern gezond! Alle reden dus voor een feestje!

We zijn 19 augustus OOK nog eens 30 jaar getrouwd….. Een echte ouwe muts, dusssss         Reden genoeg om met de familie en wat oude vrienden lekker uit eten te gaan! Als ik ergens een hekel aan heb is het om in de belangstelling te staan, dus regel ik het partijtje gewoon lekker zelluf! Geen opblaas Sarahs, of posters in de straat, doe maar gewoon, dan doen we gek genoeg…..

Na dertig jaar huwelijk......

Gelukkig zijn we beiden goed gezond en nog helemaal happy! We hebben drie prachtige mensen op deze wereld gezet. Turbulente tijden hebben we mee gemaakt, vooral de afgelopen twee jaar zijn heftig. Maar het ziet er naar uit dat binnenkort ook onze jongste spruit de ouderlijke woning gaat verlaten. Zodat we weer samen overblijven, zoals we dertig jaar geleden samen zijn begonnen aan dit avontuur! We hebben geen wensen, we hebben het goed. Dat willen we graag nog een hele poos zo houden, dat is alles. 😉

Wilm@

Dit bericht is geplaatst in Prive. Bookmark de permalink.

3 Reacties op 50!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *