Badkamerperikelen….

Henk is bezig met onze badkamer. Vijftien centimeter dikke betonvloer er uitgehakt, op een zonnige zaterdagochtend nu veertien dagen geleden. Stof stof en nog eens stof. Maar ik klaag niet want het wordt er niet minder door, niet waar. Vervelend is het natuurlijk wel, zo zonder douche en toilet boven.

Donderdag is de tegelzetter begonnen. Helaas toen ik thuis kwam na de arbeid, las ik op de laatste tegel: veertien tegels te kort, groeten van Cor. Dat schiet niet op natuurlijk! Moet Henk vrijdag naar Bunnink rijden om de laatste tegels op te halen. Want ja daar waren de witte tegels toch echt het mooist! 😉 Wat je ver haalt …..

Dus kan er nog niet gevoegd, de vloer nog niet gedaan, je snapt het al, het loopt uit. En hebben we nog het “geluk” dat ze wel op voorraad zijn. Pfff, hè hè valt dat even mee! Positief maar bekijken. Toen ik op de verjaardag van Rogier binnen kwam, vroeg El :” Is je badkamer al klaar?” Ik zei: ” Nee, ruik je dat niet?” Ha Ha, het is behelpen niet waar. Ach mijn Henk kennende, wordt het prachtig en laten we ons door een kleinigheid niet in de luren leggen. We stoffen en zuigen wel extra deze weken!

Zaterdag komt onze tegelzetter weer tegelen, die laatste veertien, en de vloer doen. Wij doen even boodschappen, daarna gaat Henk helpen met de vloer. Bij de Lidl gaat Henk z’n telefoon. Cor zegt één doos tegels is goed, namelijk mat. De tweede doos die Henk gistermiddag in Bunnink opgehaald heeft, is verkeerd namelijk glanzend……. Help! Het toeval wil dat direct daarna de badkamer zaak belt, of ze vanmiddag de douchewand kunnen komen ruilen? Die was namelijk niet compleet. Ja dat kan, als je gelijk de goede tegels ook meeneemt!

Straks is al het badkamer leed weer vergeten, als wij onder onze super de luxe stortdouche staan! Maar voor die tijd, moeten er nog wat hobbels genomen worden! 😉 Kan haast niet wachten……

Wilm@

Dit bericht is geplaatst in Prive. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *