Een belangrijk moment.

Vrijdag 8 juli 2011. Voor Pieter een belangrijke dag! De uitrijking van zijn getuigschrift aan de Hogeschool Leiden. http://www.hsleiden.nl/  Wat vonden Henk en ik het fijn om hiervan getuige te mogen zijn. We weten dat hier hard voor gewerkt is, en dat het zeker niet cadeau gekregen is! Afstuderen met een 9, een super resultaat. Direct aangenomen bij het bedrijf van je eindstage. Per 1 Juli al begonnen zodat je al direct een vrije dag moest nemen om je getuigschrift te kunnen ontvangen! 😉

Daarbij OOK nog uitgeroepen tot ITtalent van Nederland, je harde werken betaald zich nu terug. Dan de opleiding van je nieuwe werkgever, vanaf volgende week een maand naar Ohio! Het is je allemaal van harte gegund. Stiekum ben ik ook wel erg trots op deze “schone” zoon…. Het was, om met jouw woorden te zeggen een TOP dag!

Daarna met jouw hele familie uit eten geweest, in de Zijlpoort, het was super gezellig, het eten was heerlijk en je vader hield een prachtige speech. Die je oprecht verdiend hebt.

http://www.poort.nl/content/view/12/26/

Tussen alle bedrijven door, nog even je nieuwe karretje opgehaald. En na Ohio gaat het dan toch echt gebeuren. Je gaat je intrek nemen bij Marieke in Den Haag. Er word al heftig geshopt voor een nieuw buro. Want het moet WEL bij de rest passen! Dan gaat het leven ineens veranderen, van student, naar een (hard) werkend bestaan. Dat je hard kunt werken, heb je al bewezen! Als student, ondernemer, badmeester en vrijwilliger bij de Leidse reddingsbrigade. Je zou eigenlijk denken dat je het alleen maar wat rustiger kan krijgen…. Maar, zo zit jij niet in elkaar! Dat heb ik de afgelopen 5 en 1/2 jaar wel geleerd.     Ik wens je heel veel plezier en succes in Ohio, en verwacht uiteraard wel een mooie ansichtkaart van je ! 😉 We houden contact, ik hoop ook echt dat je blijft bloggen (zeker in Ohio) ook nu het niet meer hoeft… Ik wens je alleen maar geluk en voorspoed toe.

Wilm@

Dit bericht is geplaatst in Prive. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Een belangrijk moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *