Feestje….

Wat een verrassing van mijn mannetje, een elektrische fiets voor mijn vijftigste verjaardag. Woensdag mag ik hem ophalen, een speciaal nieuw type de Sparta e-motion-c3.

http://www.fietsersbond.nl/over-fiets/elektrische-fietsen/test-15-elektrische-fietsen-2011/sparta-e-motion-c3

Nu met nieuwe routes in mijn werk, een uitkomst volgens Henk ;)! Ik ga het meemaken, ben helemaal Upside-down van mijn cadeau! Stopt hij me achteloos een briefje in mijn hand dat we woensdag mijn “cadeautje” kunnen ophalen….

Daarna ons feestje, heel gezellig met z’n vijfentwintigen uit eten bij restaurant de Luxor. We zijn namelijk 19 Augustus ook 30 jaar getrouwd. Waar blijft de tijd. Aangezien we dan weer met de vakanties van iedereen rekening zouden moeten houden, vieren we nu dubbel feest!   http://www.restaurant-luxor.nl/feesten/ We hebben genoten van het gezelschap van familie en vrienden, het lekkere eten en drinken! We zijn enorm verwend, met prachtige bloemen, orchideeen, een kerstmarkt weekend, diner- cadeaux-en parfumeriebonnen en geld!

Het was ontspannen en gezellig, er was voor iedereen wel iets wat hij of zij lekker vond. Vandaag mijn echte verjaardag krijg ik 50 rode rozen van mijn lief…. <3

En? Bergen met post!! Zo als de meeste wel weten, ben ik dol op leuke post. Ben helemaal “happy”, mijn huis staat vol bloemen, de deur hangt vol met leuke en lieve kaarten. Mijn Hyves en Facebook pagina’s staan vol leuke berichtjes. Iedereen ontzettend bedankt…..   50 zijn, doet geen pijn! 🙂 Ben er even stil van. 😉

50 rode rozen van mijn lief.... <3

Wilm@

 

 

Dit bericht is geplaatst in Prive. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Feestje….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *