The Insiders

Het pakket van 17 mei 2011

www.theinsiders.eu

Degene die mij een beetje kennen, weten dat ik een “Insider” ben. Dat houd in dat je je aangemeld hebt op bovenstaande site, hierna kun je je opgeven om aan bepaalde product campagnes mee te doen. Als je uitgekozen word om het product te testen, krijg je deze gratis thuis gestuurd, met vaak ook wat monsters om uit te delen. Ik heb al meegedaan aan de campagne mixdrankjes en koffiebonen. Nu heb ik me aangemeld voor Purina One kattenvoer en Colgate Total tandpasta. En ja hoor ik mag weer! 😉

Beste Insider 

Gefeliciteerd! Je bent geselecteerd voor de campagne van Colgate Total!

We hebben meer dan 7.000 inschrijvingen ontvangen dus de selectie was een hele opgave! Maar jij behoort tot één van de 900 gelukkigen die de producten van Colgate Total mogen uittesten.

Je mag jouw Insider pakket verwachten vanaf 18 mei.
En dan gaat de campagne echt van start! Lees het campagneboekje rustig door en ervaar hoe Colgate Total je gebit 12 uur lang beschermt.

Als Insider heb je natuurlijk een belangrijke taak, we rekenen namelijk op jou om vooral online je mening over Colgate Total te gaan vertellen en ons regelmatig een rapportje te sturen via de site met alle reacties van jezelf, je vrienden, kennissen en collega’s!

We wensen je veel wom-plezier!

Het Insiders Team

Ben weer benieuwd naar het pakket, van de week. Ze zijn meestal groter dan je denkt…. Dus jullie weten waar wij voorlopig mee gaan poetsen! Hi Hi

Wilm@

Dit bericht is geplaatst in Prive. Bookmark de permalink.

4 Reacties op The Insiders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *